Contact

Glasbewassing:
Het wassen van de ramen hoort nu eenmaal bij het schoonhouden van uw woning. Uw woning krijgt een frisse uitstraling en zal zeker opvallen.
Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van uw ramen en kozijnen.
Als professionele glazenwassers kunnen wij u van dienst zijn tot een hoogte van 10 meter.

Houtwerk reinigen:
Het schoonmaken van uw houtwerk valt onder het onderhoud van uw woning. De bestaande verflaag is na reiniging beter bestand tegen weersinvloeden en zal er weer als nieuw uitzien. U voorkomt tevens houtrot wanneer u het houtwerk van uw woning regelmatig laat reinigen.
DHV Multiservice reinigt uw houtwerk op een veilige manier:
Inwassen met een milieu vriendelijk produkt d.m.v. een inwasser en spons met “petzijde”, vervolgens wordt het houtwerk droog gemaakt en opgewreven, hetgeen resulteert in een schoon, glanzend oppervlak.

Gevelreinigen:
De gevel van uw woning is meestal verontreinigd doordat de ondergrond niet bestand is tegen weers en milieu invloeden, hetgeen resulteert in een onrein oppervlak (algen en zwarte aanslag).
Om uw gevel te reinigen maken wij gebruik van het z.g.n. hogedrukreinigen, dit is milieu vriendelijk en met de juiste druk wordt een uitstekend resultaat bereikt. Vooraf aan het hogedrukreinigen wordt de steensoort bepaald en de juiste druk ingevoerd, waardoor zo min mogelijk "putjes" worden veroorzaakt. Bij het hogedrukreinigen op een zachte steensoort is het niet altijd mogelijk om alle verontreiniging te verwijderen zonder "putjes" te veroorzaken.

Kunststof kozijnen reinigen:
Kunststof kozijnen schoonmaken is een vak apart. Vaak zijn bij gladde kunststof en aluminium kozijnen op den duur zwarte vuilstrepen zichtbaar, met name op de onderdorpels en de lasnaden en bij ventilatieroosters. Waarneer deze kozijnen niet tijdig worden schoongemaakt bestaat de kans dat deze vuilstrepen inbranden in de kozijnen, waarna deze niet meer te verwijderen zijn zonder de toplaag van de kozijnen te beschadigen.

Dakgoten reinigen:
Wanneer je je dakgoot niet tijdig schoon laat maken loop je het risico op een verstopping. Gedurende het hele jaar valt er allerlei vuil in. En vooral in de herfst vallen er vaak vele bladeren in je dakgoot. Deze bladeren en het vuil kunnen gemakkelijk leiden tot een verstopte afvoer, met wateroverlast als gevolg. Overtollig water op daken kan leiden tot lekkages. Water dat langs de muren naar beneden stroomt veroorzaakt schimmel en houtrot. Je dakgoot reinigen en het tijdig en regelmatig laten leeghalen van de dakgoten voorkomt deze problemen.

Reinigen van stacaravans & chalets:
Wij reinigen de stacaravan of chalet op een veilige professionele manier. Zonder hoge druk. Met speciale borstels, milieuvriendelijke middelen en schuurvrij. Tijdens het wassen wordt uw stacaravan of chalet voorzien van een waxlaag die een prachtige glans achterlaat en een vuil afstotende werking heeft.